De traditionele afsluiting van het seizoen. Vorig jaar hadden we een nieuwe opstelling met de lichten gemaakt en wat goed is, moet je zo laten nietwaar? De lichten en verrijkers van Montagebedrijf de Jong en Overal Trans maken dat er in 5 perken tegelijk gekaatst kan worden. Heel fijn dat de ondernemers in de buurt zo hulpvaardig zijn! De jeugd begon aan het eind van de middag. De jeugdcommissie had voor deze partij nog een keer alles uit de kast gehaald. Niet alleen kaatsten in 3 categorieën, maar ook nog elke keer andere maten. Dit heeft hen wel een avondje bloed, zweet en tranen gekost! Maar wat een plezier op dat veld en dan al die mooie groene shirtjes, je blijft er naar kijken. Bij de welpen won Lidewij haar eerste krans, bij de pupillen was Jesse niet te verslaan en bij de schooljeugd wist Sander als enige zijn 3 partijen te winnen. Wat heeft de jeugd veel prijzen mogen verdelen het afgelopen seizoen. Het zal voor sommigen echt wel ff afkicken geblazen zijn de komende weken. Na het overweldigende aantal parturen van vorig jaar, hadden we dit jaar weer onze normale 13 parturen. Een mooie mix met jonger, ouder, oud, man, vrouw en alle niveaus. Dit belooft een mooie avond te worden. Het weer was heerlijk en om 19.30 uur kon de strijd beginnen. Wat werden er veel spannende partijen verkaatst! Heb je minder parturen, maken de deelnemers er zelf lekker lange partijen van. In de finale waren Hylke, Alien en Sjouke te sterk voor Jorrit, Wouter en Thomaske, maar er zat meer dan genoeg spanning in de partij. Ook voor de senioren een mooie afsluiting en laten we het komende seizoen in mei ook weer zo mooi van start gaan.

De wedstrijdsponsoren van deze partij zijn Scheffer Transport Achlum en Erik Vrieswijk Transport.

Uitslag :
Senioren
1 e prijs Hylke Talsma, Alien Hoekstra, Sjouke Reitsma
2 e prijs Jorrit Tolsma, Wouter Oppedijk, Thomaske Leijendekker
3 e prijs Jurjen Fokkema, Joris vd Tol, Sido de Bruin
1 e prijs vr Ruurd Faber, Jarig Bilkert, Dieke vd Pol
2 e prijs vr Thomas Scheffer, Douwe Sieswerda, Anke Sieswerda

Jeugd
Schooljeugd
1 e t/m 4 e prijs
Sander Yntema
Rudmer Faber
Melle Talsma
Niek Douna

Pupillen
1 e t/m 4 e prijs
Jesse de Boer
Nynke Zijlstra
Mérian Jeeninga
Thyme Dunnewind

Welpen
1 e t/m 4 e prijs
Lidewij vd Togt
Luuk Heemskerk
Sil Hylkema
Jan Munniksma