Wat was het fijn dat we eind mei toch los mochten met het competitiekaatsen. De jeugd had er ook echt zo veel zin in! 

We konden nog 15 weken punten verzamelen voor het eindklassement. Veel kinderen gingen dit jaar niet op vakantie en dat telt lekker mee, want dan mis je niet veel ? (Maud miste zelfs nooit).

De nieuwelingen gingen elke week met Wytske aan de slag. Dat je op en uit moet slaan is wel duidelijk, maar hoe werkt het spel eigenlijk echt? Al doende leert men en dat resultaat zie je aan het einde van de rit. Prachtig.

Bij de welpen 13 spelers en elke week meer enthousiasme en inzicht. Soms verlies en soms win je, alles komt voorbij. 

Bij de pupillen streden 14 spelers om de prijzen. Bij deze categorie is de hulp en het toezicht van een of meer ouders gewenst. Het is soms ook lastig om zelf te oordelen op de bal in/uit is. Vooral op de stand van 6-6 neemt de emotie het nog wel eens over van het gezonde verstand….

De uitslagen zijn als volgt.

Welpen:

Maud Elsinga (85 pnt/15x), Haye de Boer (
Melle Talsma (88 pnt/15x), Merian Jeeninga (82 pnt/16x), Maud Elsinga (80pnt/16x), Harmen Faber (71 pnt/13x), Sander Yntema (70 pnt/13x), Dewi Bouwhuis (69 pnt/11x). Rutmer, Haye, Berber, Rein Willem, Nynke, Femke en Remco hebben het ook super gedaan en komen volgend jaar vast weer!

Pupillen:

Sjirkje Vrieswijk (86 pnt/16x), Tim Vrieswijk (69 pnt/14x), Durk Jan Steeringa (65 pnt/10x), Annebeth Scheffer (65 pnt/12x), Rudmer Faber (63 pnt/13x), Harmen Zijlstra (56 pnt/10x). Kyra, Niek, Mirthe, Marlies, Jochum, Sharon, Bauke, Silke en Wilco hebben allemaal net wat minder punten gehaald. Van deze categorie volgend jaar geen doorstroming naar de senioren.

We zien jullie volgend jaar graag weer terug!!