Na een jaar afwezigheid was ie er weer. De White House partij. De voorbereidingen hiervoor beginnen al in februari, het plannen bedenken waarschijnlijk nog eerder. Het was warm, heel warm. De tentjes waren gelukkig niet voor de regen, maar boden vandaag vooral schaduw. Liters water, lekker zout eten, zonnebrand smeren en lekker kaatsen. Een fleurige omroeper die de touwtjes strak in handen had, een gezellig cateringteam, heel veel kaatsers uit de regio, grappige opdrachten en prijzen en muziek. Allemaal ingrediënten voor een topdag. En dat was het. Er waren veel sponsoren gezocht en de prijzenpot was dan ook niet misselijk. De loterij met als hoofdprijs een heuse auto was ook een boppeslach. Met 28 seniorenparturen heb je niet zomaar die krans verdiend. Dan moet je dus 5x winnen voordat je de winnaar van de dag bent. Jorrit, Mike en Mirthe hadden de langste adem en wonnen de spannende finale met 5-4 6-4. Sjappoo! Voor de jeugd individueel 3 x kaatsen met elke keer een ander partuur, lekker veel prijzen en daarna lekker springen op het luchtkussen en in de emmers met water. De biertjes smaakten goed (voor sommigen te goed ?), de dj’s draaiden topmuziek en het was zo’n avond waarvan je niet wilde dat het ophield. Op naar 2021!

Uitslagen
Jeugd:
1e t/m 6e prijs
Harmen Zijlstra, Nynke Zijlstra, Sjirkje Vrieswijk, Niek Douna, Maud Elsinga, Berend Zijlstra

Senioren:
1e prijs Jorrit Tolsma, Mika van Dorselaar, Mirthe Yntema
2e prijs Tjitse Ben Hoekstra, Jelmer Bruinsma, Nyncke Terpstra
3e prijs Folkert Bruinsma, Jaap van Dijk, Aukje Horjus
4e prijs Arjan Oevering, Agnes Engelsma, Marijke Vrieswijk

1e prijs vr Bauke Tjalle Anema, Johan Kingma, Akke Postma
2e prijs vr Willy van der Kooi, Sjoerd Anema, Marije Walsma
3e prijs vr Jelte Hylkema, Ruurd Faber, Jelle Tolsma
4e prijs vr Lolke Bosch, Douwe Sieswerda, Djûke Miedema