Laatste partij van het jaar met niet zo florissante weersvoorspellingen. Helaas kwamen die ook grotendeels uit. De 12 jeugdparturen, verdeeld over 2 poules, lieten zich er niet door weerhouden. Extra laagjes kleding en daar overheen een regenjas. Niet echt een sportoutfit soms, maar warm blijven is ook belangrijk. Een paar keer schuilen onder het afdak dat een paar vrijwilligers nog snel hadden opgehangen en na de bui weer door. Lekker sliden en achter de bal aanrennen. In de B-poule vonden de kids zelf alle wedstrijden spannend en leuk. Dat is dus het plezier in het spelletje. Jesse en Nynke wisten nipt alle partijen te winnen en kregen de kransen omgehangen. In de A-poule konden Melle en Marlies het beste omgaan met de omstandigheden. Zij wonnen met maar 2 tegeneersten in 3 partijen de kransen van deze avond. 

Om half 9 konden de senioren los. Een prachtige lijst met maar liefst 13 parturen. Ook zij moesten het veld ff verlaten, want kaatsen en onweer gaat niet samen. De dames van de catering konden het net bijbenen allemaal, super! Verrassende uitslagen, veel inzet, veel eersten en een genot om naar te kijken. De vleermuizen en uilen die overvliegen, ontelbaar veel sterren aan de hemel. Het partuur van Jort, Wouter en Rikst overleefde de 2e en 3e omloop nipt maar was in de finale duidelijk te sterk voor Thomas, Janine en Lize. De kransen voor de partij zijn aangeboden door Erik Vrieswijk Transport en de gevarieerde prijzen voor deze partij zijn aangeboden door Harlingen Wonen. 

Uitslagen jeugd:

A-poule:
1e prijs Melle Talsma en Marlies Vrieswijk
2e prijs Rudmer Faber en Mirthe de Boer
1e prijs vr Harmen Zijlstra en Rutmer Louwsma

B-poule:
1e prijs Jesse de Boer en Nynke Zijlstra
2e prijs Jelmer Velzen en Mérian Jeeninga

Senioren:
1e prijs Jort de Jong, Wouter Oppedijk, Rikst Jonker
2e prijs Thomas Scheffer, Janine Yntema, Lize Kramer
3e prijs Willy van der Kooi, Leonie Vrieswijk, Sytze de Boer
3e prijs Tjeerd Hoekstra, Roos Talsma, Francien Overal

1e prijs vr Jan Vrieswijk, Mirthe Yntema, Aukje Horjus
2e prijs vr Jens Hilarides, Senna Jeeninga, Anita Vrieswijk