Na het aflassen van deze partij in juni in verband het herfstige weer, nu voor de herkansing. Dat pakte erg goed uit! Maar liefst 27 parturen op de deelnemerslijst, een absoluut record.

Verdeling van 8 parturen in de tortelduifjes poule en 17 in de vlinderpoule. De temperatuur was tropisch. Veel gezelligheid op en om het veld en een erg relaxed sfeertje. 

Bij de jeugd in de A-poule met 6 partuur werd er gespeeld in een variapoule. Op het einde waren er 2 parturen met 3 winstpartijen. Sjirkje en Sander hadden echter de minste tegeneersten en mochten de mooie kransen in ontvangst nemen. In de B-poule moesten de 4 parturen 3 kaatsen. Geen partuur dat alle partijen won, dus dat werd rekenen geblazen. Rutmer en Jesse hadden net een puntje meer dan de anderen en mochten plaatsnemen op de hoogste trede. 

In de Vlinderpoule vele spannende en verrassende partijen. De finale tussen de zussen Yntema bleef spannend tot het eind! Uiteindelijk wisten Janine en Niek de partij uit te maken en konden ze de kransen mee nemen naar de Wiske.

In de Tortel en Duifjes poules 2 parturen met 21 punten. De finale beloofde een waar spektakelstuk te worden. Niet was minder waar. Na een half uur hadden Jens en Leonie de krans verdiend met een 5-0 overwinning. Duidelijke taal.

De kransen voor deze partij waren aangeboden door Handelsonderneming Jan Oosterhaven. Het bleef nog lang gezellig!

Uitslagen :

Jeugd A-poule

1e prijs Sjirkje Vrieswijk en Sander Yntema

2e prijs Harmen Faber en Rein Willem Velzen

Jeugd B-poule

1e prijs Rutmer Louwsma en Jesse de Boer

2e prijs Jelke de Jong en Berend Zijlstra

Senioren A-poule

1e prijs Jens Hilarides en Leonie Vrieswijk

2e prijs Willy van der Kooi en Ilse Yntema

3e prijs Willem Miedema jr en Agnes Engelsma

Senioren B-poule

1e prijs Niek Oosterhaven en Janine Yntema

2e prijs Jan Vrieswijk en Mirthe Yntema

3e prijs Jaap van Dijk en Brecht Kramer

1e prijs vr Douwe Sieswerda en Thomaske Leijendekker

2e prijs vr Thomas Scheffer en Emmy Kroeger

3e prijs vr Seerp en Jena Yntema