Zondag 2 juni, Stiens. Rudmer en Melle hadden er zin in vandaag. In Stiens stond een afdelingspartij voor pupillen op het programma. In een lijst van 28 partuur hebben ze zich prima staande gehouden met z’n 2en. In de eerste omloop had Berltsum geen schijn van kans tegen de boys, uitslag 5-0 en 6-0. In de 2e omloop mochten ze tegen Blije aantreden; ze hadden al gezien dat die een hele goede opslager bij zich hadden. Ze maakten er een superspannende pot van waarbij de eersten om en om verdeeld werden. Achlum liep elke keer net achter, maar we weten allemaal dat het om het laatste bordje gaat?. Bingo voor de boys op 5-5 6-4. Op naar de derde omloop tegen Menaam. Ook hier weer volop spanning en verdeling van eersten. Jammer genoeg konden ze 2 x een voorsprong van 6-0 niet omzetten in een eerst. In plaats van een 4-1 voorsprong werd het zo 3-2 achter. Vechtlust aanbreken en doorzetten! Op de 4-4 viel het geluksdubbeltje net een paar keer de andere kant op. Moegestreden verloren ze de partij net op 5-4 6-2. Wat hebben ze prachtig spel laten zien samen en wat hebben ze een mooi visitekaartje afgegeven!