Zo’n beetje elk gerenommeerd bedrijf heeft tegenwoordig een handvol key users. De Nederlandse vertaling hiervan, belangrijkste gebruiker, dekt toch ook zeker de, maar maakt vaak minder indruk. Ook de kaatsclub maakt gebruik van key users. Inderdaad, wij gaan met onze tijd mee. Voorbeelden zijn key user Anneke voor de cateringdames en key user Jacobus
voor de veldleggers.

Nu is het echter zo dat er in de afgelopen jaren ook veel key users zijn geweest voor het gebouw ’t Fjouwerkant. Ieder heeft zich in al die jaren met enthousiasme ingezet voor de kaatsclub en dan was het vaak erg handig om een sleutel van dit gebouw in je bezit te hebben. Het merendeel van deze sleutels is vaak doorgegeven aan een opvolger, maar we missen toch ook nog de nodige sleutels.

Mocht jij thuis in een laatje nog een sleutel van ons gebouw hebben liggen en je
bent geen key user meer, wil je deze dan zo spoedig mogelijk inleveren bij iemand
van het bestuur?

Alvast bedankt voor je medewerking!