Afgelopen zondag, 12 mei, was de eerste ledenpartij van het jaar!

Na het moederdagontbijt of -brunch op naar het kaatsveld voor de eerste ledenpartij van het seizoen. Er zijn weer een aantal jeugdleden doorgeschoven naar de senioren en daardoor veranderen de verhoudingen bij de jeugd ook. De basisschoolleerlingen die meededen waren verdeeld over 6 parturen en zij mochten 3x kaatsen middels een variapoule. En oh,oh, wat was dat spannend! 2 Parturen die alle partijen hadden gewonnen en beide evenveel tegeneersten. De spanning op de gezichtjes van de kids…..net wel/net niet. Het partuur van Rudmer, Haije en Nynke hadden 2 tegenpunten minder en mochten met de mooie kransen naar huis fietsen.

Bij de senioren zowel bij de dames als bij de heren 5 parturen. De lotingscommissie had het allemaal een beetje overschat en liet ze 4 partijen kaatsen. Gelukkig was het lang licht ?.

Bij de dames viel de beslissing pas in de laatste partij. Mirthe, Maartje en Annika wonnen ook hun 4e partij en werden de winnaars van de dag. Bij de heren moest er ook tot het laatst gestreden worden om de mooie levensmiddelpakketten. Ronald, Hylke en Joris wonnen hier alle 4 partijen en waren de spekkopers van deze dag.

De kransen voor deze partij zijn aangeboden door ESV Berlikum.

JEUGD
1e prijs Rudmer Faber, Haije de Boer, Nynke Zijlstra
2e prijs Sjirkje Vrieswijk, Sander Yntema
3e prijs Harmen Zijlstra, Marlies Vrieswijk, Mérian Jeeninga

DAMES
1e prijs Mirthe Yntema, Maartje de Jong, Annika Faber
2e prijs Ilse Yntema, Brecht Kramer, Rikst Jonker

HEREN
1e prijs Ronald Reinsma, Hylke Talsma, Joris van der Tol
2e prijs Jelte Hylkema, Arjan Oevering, Jan Vrieswijk

5 reacties

1. I am only writing to make you understand what a superb experience our princess obtained using your web site. She noticed so many pieces, which included what it is like to possess an excellent helping nature to let other people with ease learn specific specialized things. You truly surpassed people’s expected results. Thank you for producing these precious, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Lizeth.

2. I am glad for writing to make you know what a nice encounter my wife’s girl had studying your web site. She mastered several pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping nature to let other individuals very easily know precisely some problematic subject matter. You truly exceeded people’s expectations. Thank you for presenting these practical, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Kate.

3. My wife and i were very thrilled when Raymond managed to round up his web research with the precious recommendations he was given while using the weblog. It is now and again perplexing to simply possibly be releasing tips and tricks which usually the rest might have been trying to sell. We really understand we now have you to thank for this. Those illustrations you made, the straightforward website navigation, the relationships your site make it possible to promote – it is mostly wonderful, and it is making our son in addition to us understand this topic is thrilling, which is certainly wonderfully vital. Thanks for the whole thing!

4. Thanks for the useful information on credit repair on your web-site. The thing I would offer as advice to people will be to give up a mentality they will buy at this moment and pay back later. As being a society most people tend to repeat this for many factors. This includes family vacations, furniture, plus items we really want to have. However, you must separate a person’s wants from the needs. When you’re working to fix your credit score you really have to make some trade-offs. For example you possibly can shop online to economize or you can click on second hand suppliers instead of highly-priced department stores to get clothing.